ΜΕΝΟΥ
Your Cart
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15:00 ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! 

Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και εσείς πληρώνετε το ποσό των 2,00€ τη στιγμή της παραλαβής. Σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας στο σύνολό της ξεπερνάει τα 500€, θα πρέπει η πληρωμή να γίνει αποκλειστικά με κάρτα, και ανάλογα με την περιοχή που έρχεται το δέμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, εάν οι μεταφορείς δεν φέρουν μαζί τους POS. Στην περίπτωση της αυθημερόν παράδοσης, ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έχει την δυνατότητα αποδοχής πληρωμής με κάρτα, ή και με μεικτό τρόπο πληρωμής.

Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή σε παραγγελίες με αποστολή με courier άνω των 1500€, ή σε αποστολή προϊόντων Μεγάλου 'Ογκου ή Βάρους  με την μεταφορική εταιρία DELATOLAS EXPRESS CARGO σε περιοχές εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.


2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της MyPOS, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στην amazon-techology. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από το περιβάλλον της MyPOS.


*Σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (παρακαλούμε δείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία σας. 


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πατήστε "Τραπεζική Κατάθεση" στον τρόπο πληρωμής. Θα σας εμφανιστούν οι λογαριασμοί (Εθνική, Alphabank, Viva Wallet) για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά την κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ' ένα mail στο  info@amazon-technology.gr για να γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


 Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:Alpha Bank:

Δικαιούχος:  Amazon Technology O.E.

IBAN: GR8401401100110002002033081Εθνική Τράπεζα:

Δικαιούχος: Amazon Technology O.E.

IBAN: GR2301100990000009900603722


Viva Wallet:

Δικαιούχος:  Amazon Technology O.E.

IBAN: GR77701000000005594643912494. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να πληρώσετε το ποσό στο κατάστημα, επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα έως και 3 εργάσιμες ημέρες αφότου ολοκληρωθούν.