ΜΕΝΟΥ
Your Cart
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15:00 ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! 

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στον χώρο σας:


Ο πελάτης έχει τις παρακάτω δυνατότητες παραλαβής προϊόντων:


α) Αποστολή προϊόντων εντός Αττικής  με Αυθημερόν Παράδοση από εκπρόσωπο της εταιρίας μας.
Με κόστος μεταφορικών από 5 ευρώ (ελάχιστο κόστος, μπορεί να αυξηθεί αναλόγως όγκου και βάρους του προϊόντος).
Το  Λεκανοπέδιο Αθηνών, είναι ο πεδινός γεωγραφικός χώρος στο κέντρο της Αττικής, εντός του οποίου έχει αναπτυχθεί το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας. Περιβάλλεται ημικυκλικά από τα όρη Αιγάλεω (Δ), Ποικίλο (Δ-ΒΔ), Πάρνηθα (Β), Πεντέλη (ΒΑ) και Υμηττό (Α), ενώ στα νότια βρέχεται από το Σαρωνικό κόλπο.Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 15:00 επεξεργάζονται απο εμάς και διεκπεραιώνονται  την ίδια εργάσιμη ημέρα (Εκτός Κυριακής).Οταν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.


Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών θα γίνεται  κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη  μετά τις 16:00 !


β) Αποστολή προϊόντων Μεγάλου 'Ογκου ή Βάρους  θα γίνεται με την μεταφορική εταιρία DELATOLAS EXPRESS CARGO.
Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 15:00 επεξεργάζονται απο εμάς και διεκπεραιώνονται  την επόμενη εργάσιμη ημέρα  (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής).
Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι απ' τις 8 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή.


γ
) Αποστολή προϊόντος στη διεύθυνση που επιθυμεί με την ACS courier, με κόστος μεταφορικών από 4 ευρώ (ελάχιστο κόστος, μπορεί να αυξηθεί αναλόγως όγκου και βάρους του προϊόντος).
Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή. 
Η  ACS courier  ΔΕΝ κάνει παραδόσεις Σάββατο και Κυριακή, πλην εξαιρέσεων, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε επικοινωνώντας μαζί μας. 


δ) Παραλαβή προϊόντος από το κατάστημα της  ACS courier  (με το ίδιο κόστος μεταφορικών)  αναφέροντάς το στα σχόλια κατά την παραγγελία σας.


ε
) Για οποιαδήποτε διαφορετική χρέωση μεταφορικών θα υπάρχει εκ των προτέρων ενημέρωση του πελάτη, εφόσον η παραγγελία του θα σταλεί με courier.


Όλα μας τα δέματα τυλίγονται με φουσκάλες και συσκευάζονται προσεκτικά για αποστολή προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά. Εάν ωστόσο παρατηρήσετε κατά την παραλαβή σας ζημιά στο δέμα σας, κάνετε εκείνη τη στιγμή δήλωση φθοράς στον μεταφορέα, και επικοινωνήστε μαζί μας. 


Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Oι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 15:00, επεξεργάζονται από εμάς την ίδια εργάσιμη μέρα (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Πέραν αυτής της ώρας, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στην περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς την ημέρα που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων σας.Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:


Η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Τζαβέλλα 42Β, Νέο Ψυχικό, 15451, Αθήνα. Σε τέτοια περίπτωση, σας προτείνουμε να κάνετε μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος σας, για να διασφαλίσετε την διαθεσιμότητά του όταν έρθετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα έως και 3 εργάσιμες ημέρες αφότου ολοκληρωθούν.